Utstilling på Evje i forbindelse med Landbruketsdag messa

VADHK og AADHK samarbeider om ei ny utstilling. Dette er ei utstilling som foregår under Landbruketsdag arrangement på Evjemoen rett før Evje sentrum i Setesdal søndag 11 august kl:09.00 og her blir flere jakthundraser presentert for publikum. Harehunder, Elghunder, Lundehunder, Finsk Spets, Norrbotten spets og Dachshunder er med i år. Harehunder har egen ring, Elghunder har egen ring, Dachshund, Lundehund, Finsk Spets og Norrbotten Spets dømmes i samme ring. Lundehunder, Finsk Spets og Norrbotten Spets meldes på hos VADHK.
VADHK står som teknisk arrangør så når du vil melde på hunden din leiter du opp Evje utstillingen til VADHK på NKK sin oversikt over offensielle utstillinger og melder på der.
Dommer er: Benny Blidh von Schedvin fra Sverige.

Alle som melder på hund får 1 stk gratis inngangsbillett til Landbruketsdag sitt messeområde. Der er masse spennende å se inne på messa og der er spisesteder osv.
Utstillingen holdes i området B. Blir skiltet inn til parkering som er rett før utstillingsområdet.
Når deltagerne kommer registrerer de sin ankomst og får utdelt et bånd som gir gratis inngang på messeområdet. Husk å ha med alt av nødvendig papirer på hunden og gyldig vaksinasjonsattest eller pass.
Vi håper at mange har lyst til å stille dachsen sin og at alle størrelser, hårlag og varianter blir representert så vi får vistfrem vår fantastiske rase til alle som vil se på.

PÅMELDINGSFRIST er: 27 juli. Vi tar IKKE imot etterpåmeldinger så pass på å holde fristen.

Lurer du på noe ang utstillingen eller ønsker hjelp til påmelding tar du kontakt med Janne Lise Hommen på mobnr: 41935721.
Håper vi sees.

PS: Vi trenger 6 personer som kan være med å rigge opp ring, telt osv på lørdag ettermiddag. Har du mulighet så send melding til Janne Lise Hommen mobnr: 41935721

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.