samlet blodspor prøve i AK og EK

  • Søndag 1 mai arrangerte vest agder elghundklubb og vest agder dachshundklubb samlet blodspor prøve i AK og EK. Det var 14 påmeldte hunder men det stilte på prøvedagen 7 ekvipasjer i AK og 5 i EK klassen.Prøvene ble avholdt rundt om i distriktet og det var gode resultater som ekvipasjene oppnådde denne dagen selv om det var krevende forhold på grunn av lang varme periode her på sørlandet.
Vinner av AK klassen ble Norsk buhund  Gnipagrottans A Adla med eier  Jessica Eriksson fra Sverige, beste dachshund i AK klassen med 1 premie ble Stribukkens CH Egil med fører Torhild Løge. Av de 7 ekvipasjene som startet ble det utdelt 5 førstepremie og 2 andrepremie.
Vinner av EK klassen ble Norsk Elghund Sort Skarhjortens C Dina med eier Eivind Eigebrekk som oppnådde 99 poeng. Beste dachshund kom like bak med 98 poeng og det var dachshund langhåret BI-Balder med eier Odd Erik Skogestad og på tredjeplass  kom dachshund korthår Juni av Siradachs med eier Bjørn Tore Egeland de oppnådde 88 poeng.
Samarbeidet mellom disse to klubbene er viktig for å kunne arrangere og opprettholde godt aktivitetstilbud til medlemmene i begge klubbene. Samlingsplassen var som vanlig på Hellesvik 9 i Søgne hos familien Andersen. Takk til alle som var med og bidro til at vi igjen fikk gjennomført et hyggelig arrangement i vår varmen på Sørlandet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.