Blodsporkurs våren 2023

Søndag 26.03.2023 hadde VADHK blodspor kurs på Hellesvik 9 i Søgne. På dette arrangementet var det påmeldt 17 deltakere, det var nybegynnere og erfarne deltakere.
Hunde rasene var Berner Sennen, standard strihåra dachs, standard korthår dachs, standard langhåret dachs, dverg dachs langhåret, Norsk elghund sort, Chodsky Pes, Hvit gjeterhund, Amerikansk Bulldog og Alpinsk dachsbracke.
Torfinn Thomassen og Kurt Andersen guidet deltakerne gjennom enkel teori og utstyr man trenger for å trene og gjennomføre en blodsporprøve. Alle deltakerne lærte å legge spor i varierende lengder alt etter hvor langt de var kommet i treningen med de respektive hundene. Da sporene var lagt så var det grilling og hygge mens man ventet spent på å komme seg ut i skogen med sine hunder. Alle var ute og fikk prøvet sine hunder på blodspor selv om det var kommet litt snø mens vi hadde grilling. Fremover blir det regelmessig treninger i Søgne utover vår og forsommeren 2023.Dette er en fin arena der unge og gamle kan samles og der vi jobber mot det mål å få hundene klare til prøver ut over sesongen. Noen har som mål å få godkjent ettersøkshund mens andre vil prøve å oppnå championater. Vi ønsker alle deltakerne lykke til i arbeidet med sine hunder i fremtiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.