hjem     nettstedkart     skriv ut
Hjem > Aktiviteter > Diverse skriv om aktiviteter

        

Ja så var sommeren over for denne gang og vi er i full gang igjen med aktivitetene.

Mange av våre hunder har gjort det bra på utstilling og prøver og det er kjempemoro.

Gratulerer til alle sammen.

Må imidlertid fremheve Bjørn Tore Egeland og Lene Rørvik med korthårsdachsen BG Challenging Embla av Jærdachs som ble Hi champion og prøvevinner 9/8 2010 på AADHK sin ordinære prøve, Gratulerer! Moro at de gjør det så bra på hi, er ikke så mange gode hihunder i VADHK.

Må også gratulere Johan Malm og Kvilestads Fibbe! De representerte VADHK på den lukkede jubileumssporprøven på Igsi. Det endte med 1pr HP og prøvevinner. De var også i Sverige og gikk spor. Da ble det svensk sporchampionat. Fibbe havnet på 3. plass i kåringen av årets jakthund 2010. En kjempefin prestasjon. Gratulerer så masse.

Håper våre hunder fortsetter og gjøre det bra.

Hilsen Lederen

 

 

 

 

 

 

 

 

Ustilling 13.06.2010   Katalogen her

 

Utstilling Harkmark 13.juni 2010 Billeder fra dagen

 

Søndag 13.juni var det klart for VADHK’ Utstilling på Harkmark. Med 38 påmeldte hunder ventet vi en god del folk til plassen. Det var meldt strålende vær og vi var klare for en super dag og slik blev det om det var litt vind så var det bare godt det å holde myggen vekk og hundene hold ut i varmen

 

Fordelingen mellom hårlagene var 13 langhåret, 8 korthåret, og hele 17 strihåret. Stadig en stordel med Strihåret på vår utstilling.

 

Dommer for dagen var Anne Livø Buvik, Gordon Partridge var ringsekretær og Berit Stolpestad skrev våre kritikker. De 3 førte oss alle gjennom en flott dag. Slik at vi fikk våre kritikker, sløyfer og premier. Tusen takk for innsats! Dere gjorde en kjempe jobb.

 

Vi gratulerer!

 

BIS 1: INT NORD UCH N VCH KBHV-01 Sørils Cd-Ferdinan

BIS 2: Råtassen`s H-Tango

BIS 3: NUCH NV-07-08 JWW-08 Tranevangs Pr. Mini-Mytax

IMG_3985.JPG

 

 

3 valper, det vil si kommende stjerner i ringen og på skauen fikk også vise seg frem.

BIS1:Hound`s Marshmallow.

BIS2: Hissmovallens Birro

BIS3: Sweet Unico`s Ally McBeal

IMG_3879.JPG

 

Barn & Hund

3 stk flotte barn hadde inntatt ringen med sine håpefulle og alle gjorde en kjempe jobb med sine hunder.

 IMG_3897.JPG

Vi hadde kiosk med salg av vafler, kaker, brus m.m. Og gratis kaffe til de som ønsket det. Noe som ble godt mottatt! Dette fortsetter vi med.

 

Tusen takk til alle hjelpere og personell, både i forberedelser og gjennomføring av utstillingsdagen.

 

 

Velkommen tilbake til VADHK til neste år!

 

På vegne av utstillingskomiteen i VADHK

Elin Sodeland

Mona Thorkildsen

Else Rosseland

Torhild Løge

Merethe Støle

Reidun Langeland

Lene Normand Jensen

 

 

 

 


 

                IMG_2019.jpg

IMG_2022.jpg IMG_2023.jpg

VADHK Ordinær blodsporprøve 30/5 2010.

 

Vest Agder Dachshundklubb arrangerte søndag 30/5 2010 ordinær blodsporprøve og del2. av Agdermesterskap for Dachser. Prøven var lagt til distriktet Vennesla/Øvrebø som i fjor og møtestedet var prestegården i Øvrebø.

Det startet lørdag 29. da vi hadde sporleggere og dommere ute i skogen og la spor. Været var fint, og det ble lagt 25 spor pluss reservespor. Dommere, sporleggere og sporkomiteen var som i fjor samlet på hytta til Lene og Erling Kjelvik til sosialt samvær på kvelden. Det var helt topp. Mange trivelige dachser og folk.

Våknet om morgenen til regnvær. Utover dagen dabbet det av til litt yr.

Det var 27 påmeldte i år, 2 meldte avbud så vi hadde 25 ekvipasjer, 5 dommere og 1 aspirant. Terje Log som nettopp er utdannet dommer fikk ilddåpen. Det taklet han kjempebra.

Det viste seg ganske snart at en del ekvipasjer slet med og finne enden av sporene, men en del andre hadde små problemer.

Det var mange dachser i år 17 stk. Utenom hadde vi 1 drever, 2 springer spaniel, 3 Basset fauve de bretagne, 1 Basset Petit Griffon Vendeen og 1 Basset Artesien Normand.

Til slutt endte vi opp med 13 stk 0 premie. 1 stk. 3.premie. 11 stk. 1 premie, derav 4 stk, med HP.

Prøvevinner ble strih. dachs NVCH Hovlands Tyra med Eier/fører Henrik Samuel Hansen, og dermed også prøvens beste dachs. Nr.2 ble korth. dachs Lillejøtuls E Ronja med eier/fører Jøran Johnsen. Nr 3. ble strih. dachs NVCH Essy av Natveit med eier/føre Henrik Samuel Hansen. Sistnevnte ble også Agdermester. Gratulerer så masse til dere. Gratulerer også til alle de andre som gjorde det bra, og til de som ikke fikk det helt til: Det kommer nye sjanser stå på videre. Må rette en stor takk til Lene og Erling Kjelvik, sporkomite, dommere og sist men ikke minst alle sporleggerne som må til for at disse prøvene skal kunne arrangeres!

 

Dachshilsen fra Lederen!

 

 


 

Rådyrlabb...JPGDrever gjengen.JPG


Medlemsmøte VADHK 25/3

 

Torsdag 25/3 avholdt VADHK medlemsmøte på Valand. 17 stk hadde funnet veien.

Lederen åpnet møtet og ønsket velkommen.

Ordet ble ganske fort gitt videre til Gordon Partridge, som holdt et flott foredrag om utstilling og alt rundt det. Han er ringsekretær og har mange års erfaring med utstilling og hund. Han hadde en del om historikken rundt hundeutstilling og hvordan utviklingen har gått siden den spede begynnelse på 18.hundretallet.

Har jo forandret seg radikalt. Gikk også litt gjennom premiering og regelverk. Tror de fleste følte det var veldig lærerikt.

Vi hadde selvfølgelig et lite loddsalg, og bra gevinster.

Torhild og Else hadde smurt flotte smørbrød. De ble servert sammen med tvist, kaffi og brus.

Lederen takket Gordon for et flott foredrag.

Lene ga han blomster tilslutt.

Håper og tror de fleste hadde en fin og lærerik kveld!

 

Hilsen Styret v/lederen     Billeder serie fra møte se her

IMG_3036.JPGIMG_3037.JPGLederen Torfinn Thomassen